Integritetspolicy

1. Denna sekretesspolicy reglerar användning av den information som samlas in på webbplatsen Barnens Livräddningsskola och eventuella interaktiva sessioner du deltar i. Genom att besöka ”webbsidan” eller delta i interaktiva sessioner, samtycker du till villkoren i denna sekretesspolicy. Även om du inte är registrerad som kontoinnehavare hos oss, kommer vi att samla viss information från dig när du besöker webbplatsen Barnens Livräddningsskola.

Personuppgifter

De personuppgifter som samlas in på webbplatsen hanteras med modern informationsteknik och kan bland annat användas för att fullgöra kundrelationer, analys, marknadsföring.

Loggfiler
    Vi kan använda IP-adresser för att analysera trender, administrera webbsidan, spåra användarnas rörlighet och samla in demografisk information för eget bruk. IP-adresser vi samlar in är inte kopplade till personligt identifierbar information.

Externa länkar
    Webbplatsen Barnens Livräddningsskola kan innehålla länkar till andra webbsidor. Vi har inget ansvar för sekretesspolicyn på dessa webbplatser och uppmuntrar våra användare att läsa sekretesspolicyn för varje webbplats du besöker.

Registrering
    För att kunna använda alla funktioner på webbsidan och delta i interaktiva sessioner, kommer du att bli ombedd att registrera dig. Du är du skyldig att lämna riktiga kontaktuppgifter för dig. Vi kan använda denna kontaktinformation för att bekräfta din identitet.

Insamling och användning från registrerade användare
    När du registrerar dig på webbsidan, ber vi dig att fylla i begränsad information om dig själv. Lämna bara information du är behörig att lämna ut. Under interaktiva sessioner, kan vi även samla in dina synpunkter och önskemål.

Använda dina kontaktuppgifter.
    Barnens Livräddningsskola kan skicka e-postmeddelanden under följande omständigheter:

- För att svara på en förfrågan eller begäran om information
    - Som tack för att du kontaktar oss
    - För att be om ytterligare information
    - För att förklara nya funktioner
    - För att kommunicera med dig i övriga frågor

Dina kontaktuppgifter kan göras tillgänglig för utomstående tjänsteleverantörer ( t.ex. webbsidans webmaster eller administratör) som enligt avtal är skyldiga att skydda din information som beskrivs i denna sekretesspolicy. För att föra korrekta journaler rörande kommunikationen mellan Barnens Livräddningsskola och dig, kan vi på obestämd tid lagra all information som du lämnar till Barnens Livräddningsskola via webbsidan.

Utlämnande
    När du registrerar dig på Barnens Livräddningsskolas webbsidan, ger du Barnens Livräddningsskola personligt identifierbar information. Barnens Livräddningsskola kommer endast att vidarebefordra informationen om du godkänner det.

Anmälan om förändringar i sekretesspolicyn
    Vi kan komma att uppdatera denna sekretesspolicy och kommer att meddela dig om viktiga ändringar genom att visa ett tydligt meddelande på vår webbsida eller skicka ett mail till den mailadress du uppgivit till oss. Barnens Livräddningsskola välkomnar kommentarer och frågor om denna policy.

Användningsspårning
    Vi följer hur våra användare använder våra webbplatser, inklusive inmatade söktermer och besökta sidor. Denna information lagras för varje registrerad användare. Numret är unikt och kan identifieras. Vi använder detta endast för att ge dig en personligare upplevelse av webbplatsen. Dessa uppgifter kan också användas för att hjälpa oss förstå områden för framtida satsningar och för att identifiera framtida funktioner som får webbplatsen att utvecklas.

Säkerhetsåtgärder
    Barnens Livräddningsskola vidtar försiktighetsåtgärder för att skydda data och information och för att förhindra missbruk, förlust eller ändring av datan. Barnens Livräddningsskolas säkerhetsåtgärder är branschstandard och vi tillåter endast lämplig personal och tredjepartsleverantörer att få tillgång till din information. Tyvärr kan inget system garantera fullständig säkerhet, och Barnens Livräddningsskola frånsäger sig allt ansvar till följd av användning av webbsidan. Om du har några frågor om säkerheten, kontakta oss gärna via mail eller telefon.

Undantag
    Barnens Livräddningsskola kommer inte på något annat sätt använda eller avslöja din personliga information förutom om det är nödvändigt att: 1) uppdatera din information och rätta till tekniska problem och fel på webbsidan eller de datasystem som stöder webbsidan, 2) skydda säkerheten och integriteten av webbsidan, 3) skydda rättigheter och egendom hos Barnens Livräddningsskola eller andra, 4) vidta försiktighetsåtgärder mot skadeståndsansvar, 5) svara på påståenden om att din information kränker de rättigheter och intressen som utgör sekretesspolicyn hos tredje part, 6) svara på rättsliga processer eller i övrigt följa gällande lag, och 7) att bistå brottsbekämpande organ i samband med utredningar eller frågor som rör allmän säkerhet.

Uppdatering personlig information
    Du kan uppdatera eller korrigera information som du tidigare lämnat till Svenska Livräddningssällskapet genom att kontakta oss.

För ytterligare frågor, vänligen kontakta oss via mail eller telefon.